EEPU & MAU DESIGN – uusi, herkullinen yritys!

Hei, ihanaa että olet löytänyt meidän sivumme, toivottavasti tykkäät! Olemme ihan tuore, yhden naisen yritys, ja tahdon antaa omaa osaamistani teidän iloksi ♥ kauniit asiat ovat lähellä sydäntäni, joten aluksi suloisten leikkikalujen virkkaus oli harrastus omien ja muiden lasten iloksi. Nyt tahdon että teilläkin on mahdollisuus saada niitä!

Meistä voit lukea esittelyn myös täältä ja lisäksi minä, tämän yhden naisen yrityksen virkkuuhirmu, kirjoitan käsityö- ja lifestylehenkistä blogia nimeltä Sukat hukassa. Meihin voi tutustua syvemmin toki myös Instagramissa profiilissa @sukathukassablog

Avajaiset pärähtävät käyntiin 15.5. (huomenna!) joten kannattaa pysyä kuulolla sosiaalisissa medioissa, Instagramissa @eepumaudesign sekä Facebookissa @eepumaudesign! 

Jos sinulla herää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiin Facebookin, sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta 🙂

Uunituoreyrittäjä kiittää ♥ ihanaa kun olette mukana! 

Minna – Eepu & Maun perustaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *