UUTUUDET VERKKOKAUPASSA: unipehmoja, kesäkasseja sekä erikoiserä avainkaulanauhoja

Näitkö jo ihanat uutuudet?

Alkuviikosta lisäsin verkkokauppaan mahdollisuuden tilata uniikin yksisarvispehmolelun, unipehmon siis!

Hän on omiaan yksisarvisfanille, ja varmasti uniikki lahja niin lapselle kuin aikuisellekin, koska kuka nyt ei yksisarvista kaipaisi elämäänsä?

Luonnollisesti, kuten sisaruksensa unituutun, hänetkin saa tilattua vaikka sateenkaarenvärisenä jos tahdot! näitä varmasti tulossa jonkun ajan päästä verkkokauppaan myös yksittäiskappaleina jos et osaa päättää minkä värisenä kaverin tahtoisit joten odotelkaapa hetki 🙂 hänet voitkin sitten napata suoraan ostoskoriin – tilattujen valmistumisarvio on tällä hetkellä 1-5 päivää mutta näin kesällä ehtii helposti toimitukseen ennen viidennettä päivää!

Tällä hetkellä eläinhahmoina on vain satumainen yksisarvinen, onko sinulla jotakuta lempparia kenet tahtoisit nähdä Eepu & Maun valikoimissa? 

Lisäksi valinnanvaikeutta helpottamaan on myös verkkokauppaan lisätty ihana kesäkassi!

Mitä kesäkassisettiin siis kuuluu? No trendikäs verkkokassi, kaksi herkullista mansikkaa, vesimelonin sekä päärynän. Eli aika hyvä diili! tämä on ihan loistava synttärilahja ihan pienelle kuin vähän isommallekin muruselle (allekirjoittaneen ikähaarukalla 1-5 leikkiruoat ovat yksiä suosikkileluista). Kiva vaihtoehto koville muovisille tai puisille leluille, nämä kun eivät kolise ja sopivat pehmeytensä vuoksi pieneenkin kouraan.

Lisäksi nyt kannattaa vilkaista yksittäiskappaleiden osastoa, sinne on vihdoin ja viimein lisätty Pop-upeilta ylijääneet avainkaulanauhat! näitä on vain yksi per laatu, eikä varmuutta onko lisää tulossa joten nyt kannattaa napata omansa ostoskoriin pikaisesti! ne on myös hinnoiteltu pop-up-hinnalla 😉

Meillä ei Eepu & Mau Designilla heitetä pieniäkään lankanöttösiä pois, vaan ne käytetään parhaan mukaan hyödyksi. Nyt ne päätyivät palloiksi avainkaulanauhoihin!

Näillä avainkaulanauhoilla erottuu varmasti joukosta. Vaikka toki nyt on monilla kesälomat, alkaa ne työt ja koulut kuitenkin jossain vaiheessa (viimeistään elokuussa) ja avaimet on näppärä kuljettaa nauhassa kaulassa tai edes sitten laukussa, löytyy laukusta tai repustakin helpommin kun päässä roikkuu nauha ja pirteä pallo (tai mansikka / cookie). Meidän avainkaulanauhat ovat varmasti myös turvalliset – niihin on sisällytetty turvalukko joka aukeaa voimakkaasta vetäisystä.

Mitäs tykkäätte uutuuksista?

PS: UUTTA ON MYÖS SE, ETTÄ NYKYÄÄN VOIT MAKSAA TUOTTEET PAIKANPÄÄLTÄ NOUDETTAESSA KORTILLA! JEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *